Wij helpen u graag

Wij helpen u graag

085-4019789

Frezen van leidingen

Bestel nu meer informatie

Moeten de leidingen gefreesd worden?

Frezen is voor Mister Hippo geen probleem door het gebruik van de nieuwste gereedschappen waarover de vakmannen beschikken.

Er zijn verschillende manieren waarop een leiding kan worden weggewerkt. Een opbouw is mogelijk, maar ook kunnen de leiding ingefreesd worden in de muur. Wat als eerste belangrijk is, is dat er precies moet worden uitgemeten waar de leiding moet komen. Als de loodgieter eenmaal heeft beoordeeld waar de leiding moet komen en u bent het er ook mee eens, dan kan de loodgieter van Mister Hippo aan het werk gaan met de volgende stap.

De loodgieter kan een sleuvenfrees gebruiken waarbij er in één keer een egale en volledige gleuf wordt gefreesd. Maar er is ook een sleuvenfrees waarbij de frees twee smalle gleuven maakt die later tot één gleuf worden doorgebroken met behulp van bijvoorbeeld een beitel.
Om dichter in de hoeken te komen kan er een slijptol met diamantschijf worden gebruikt. Met deze slijptol worden er ook twee gleuven gecreëerd, net als bij de hierboven genoemde sleuvenfrees.
Voor de ruimte tussen de twee gleuven die gemaakt worden, kan er een hamer in combinatie met een beitel of kango worden gebruikt. Voor de wat preciezere klussen wordt alleen gebruik gemaakt van de hamer en de beitel, omdat bij gebruik van een kango er snel een gat in muur kan worden gemaakt.

Wilt u een klus als deze liever uitsteden aan een vakman? Dan bent u bij Mister Hippo aan het juiste adres. U kunt online een afspraak bij ons inplannen of ons bellen op bovenstaand telefoonnummer.

Waarom leidingen laten frezen door Mister Hippo?

 • Professionele service
 • 24/7 beschikbaar
 • Aanbevolen door 256 gebruikers
 • 100% Garantie
 • Erkende loodgieters

Over Mister Hippo

Mister Hippo is gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en riolering. De loodgieters van Mister Hippo zorgen dat uw probleem snel en kwalitatief goed wordt opgelost. Vanwege het grote netwerk met ervaren loodgieters is Mister Hippo altijd snel ter plaatse.

Lees verder

Zo werkt het

Als u contact opneemt met Mister Hippo, wordt er één van onze ervaren loodgieter naar u toe gestuurd. Deze loodgieter zal de situatie bekijken en de verdere stappen met u bespreken. De loodgieters van Mister Hippo kunnen u uitvoerig adviseren, zo weet u altijd wat de beste optie is voor uw situatie.

Lees verder

Klanten die Mister Hippo hebben ingeschakeld

Mister Hippo hanteert de hoogste kwaliteitsstandaarden voor al haar werkzaamheden. Sommige klanten laten een beoordeling achter. Lees hier alle beoordelingen.

Mister Hippo scoort gemiddeld
4,6 sterren uit 295 beoordelingen.
 • Snelle afhandeling met dak

  10 oktober 2016
  - Jack de Hoefslag , Amsterdam

  Beoordeling stersterstersterster 5

 • dank

  19 september 2016
  - Fred , Utrecht

  Beoordeling stersterstersterster 5

  Bedankt voor het

 • Verstopping gootsteen

  12 augustus 2016
  - Anoniem , Amsterdam

  Beoordeling stersterstersterster 5

  Snelle reactie, werd meteen in de ochtend gebeld, goede service en een mee denkende en zeer attente loodgieter. Goede prijs kwaliteit verhouding, mocht het in de toekomst weer nodig zijn dan zal ik

 • Loodgieter

  12 augustus 2016
  - Anoniem , Amsterdam

  Beoordeling stersterstersterster 5

  Mijn verstopping is verholpen! Loodgieter kwam op tijd aan, was erg vriendelijk, snel en behulpzaam. Hartstikke

 • loodgieter

  16 juli 2016
  - versteeg , Utrecht

  Beoordeling stersterstersterster 5

 • waskamermeubel repareren

  06 juli 2016
  - Anoniem , Amsterdam

  Beoordeling stersterstersterster 5

  Super gedaan jongens, bedankt! kan weer wateren