Wij helpen u graag

Wij helpen u graag

085-4019789

Leidingen verplaatsen

Bestel nu meer informatie

Moeten de leidingen verlegd worden?

Gaat u verbouwen in uw woning en moeten de leidingen worden verlegd? Mister Hippo is hierin gespecialiseerd en is u graag van dienst.

Het is namelijk niet een klus die snel gedaan kan worden. Er moet rekening worden gehouden met de al bestaande leidingen en waar deze precies lopen. Denk hierbij aan waterleidingen, gasleidingen en elektriciteitsleidingen. Op deze manier kom je niet voor onverwachte situaties te staan, waarbij er bijvoorbeeld lekkages of kortsluitingen kunnen gaan ontstaan. De loodgieters van Mister Hippo zijn zich ervan bewust dat alles eerst goed in beeld moet worden gebracht. Pas daarna kunnen ze verder gaan met het daadwerkelijk verplaatsen van de leidingen.

Het is aan te raden om goed na te denken over waar bijvoorbeeld het toilet wordt geplaatst. Door het toilet onder de badkamer te installeren kunnen de leidingen efficiënter worden verlegd.

Mister Hippo zal de klus op een professionele manier uitvoeren en gebruikt alleen materialen van goede kwaliteit. Wanneer alles weer goed functioneert en u tevreden bent, zijn onze loodgieters ook tevreden. Bel Mister Hippo nu voor een afspraak of vraag een online offerte aan.

Waarom leidingen laten verleggen door Mister Hippo?

 • Professionele service
 • 24/7 beschikbaar
 • Aanbevolen door 256 gebruikers
 • 100% Garantie
 • Erkende loodgieters

Over Mister Hippo

Mister Hippo is gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en riolering. De loodgieters van Mister Hippo zorgen dat uw probleem snel en kwalitatief goed wordt opgelost. Vanwege het grote netwerk met ervaren loodgieters is Mister Hippo altijd snel ter plaatse.

Lees verder

Zo werkt het

Als u contact opneemt met Mister Hippo, wordt er één van onze ervaren loodgieter naar u toe gestuurd. Deze loodgieter zal de situatie bekijken en de verdere stappen met u bespreken. De loodgieters van Mister Hippo kunnen u uitvoerig adviseren, zo weet u altijd wat de beste optie is voor uw situatie.

Lees verder

Klanten die Mister Hippo hebben ingeschakeld

Mister Hippo hanteert de hoogste kwaliteitsstandaarden voor al haar werkzaamheden. Sommige klanten laten een beoordeling achter. Lees hier alle beoordelingen.

Mister Hippo scoort gemiddeld
4,6 sterren uit 295 beoordelingen.
 • Snelle afhandeling met dak

  10 oktober 2016
  - Jack de Hoefslag , Amsterdam

  Beoordeling stersterstersterster 5

 • dank

  19 september 2016
  - Fred , Utrecht

  Beoordeling stersterstersterster 5

  Bedankt voor het

 • Verstopping gootsteen

  12 augustus 2016
  - Anoniem , Amsterdam

  Beoordeling stersterstersterster 5

  Snelle reactie, werd meteen in de ochtend gebeld, goede service en een mee denkende en zeer attente loodgieter. Goede prijs kwaliteit verhouding, mocht het in de toekomst weer nodig zijn dan zal ik

 • Loodgieter

  12 augustus 2016
  - Anoniem , Amsterdam

  Beoordeling stersterstersterster 5

  Mijn verstopping is verholpen! Loodgieter kwam op tijd aan, was erg vriendelijk, snel en behulpzaam. Hartstikke

 • loodgieter

  16 juli 2016
  - versteeg , Utrecht

  Beoordeling stersterstersterster 5

 • waskamermeubel repareren

  06 juli 2016
  - Anoniem , Amsterdam

  Beoordeling stersterstersterster 5

  Super gedaan jongens, bedankt! kan weer wateren