Bel Mister Hippo

Mister Hippo bestellen

Bestel nu meer informatie

Zoek in de database van Mister Hippo

Heeft u een erkende installateur of een loodgieter nodig? Mister Hippo staat voor u klaar bij vervanging of onderhoud aan uw badkamer, keuken, afvoer, leiding, toilet, dak, kraan, apparatuur, sanitair of iets anders.

Mister Hippo

menu21 (3)

1. Kies de service waarmee Mister Hippo u kan helpen.

Op de website vindt u het totale diensten aanbod van Mister Hippo Nederland. Op de website kiest u direct waarvoor u Mister Hippo nodig heeft door dit in te vullen op het offerte formulier. Hier kunt u een duidelijke omschrijving invullen van de werkzaamheden. Heeft u geen tijd of wordt u liever direct geholpen dan neemt u telefonisch contact op met Mister Hippo. Tijdens kantoortijden zit onze planning klaar om u direct te helpen. Belt u   buiten kantoortijden dan wordt u doorverbonden met onze spoedservice. Afhankelijk van de beschikbaarheid wordt zo snel mogelijk een afspraak met u gemaakt.


handshake3

2. Tarieven en betalingen 

De planning kan u per telefoon of per mail doorgeven wat de kosten ongeveer zullen zijn voor uw klus. Omdat loodgieter- en installatie -werk erg afhankelijk is van de situatie ter plaatsen zijn de tarieven altijd een indicatie. Na het uitvoeren van de klust betaald u per pin voor het uitgevoerde werk. Wanneer de klus toch veel meer werk blijkt te zijn dan aanvankelijk was ingepland, wordt dit altijd eerst met u besproken. Bij Mister Hippo staat u dan ook nooit voor verassingen.


trophy53

3. Beoordeel de medewerker van Mister Hippo

Een aantal dagen na het uitvoeren van de klus wordt u gevraagd om de medewerker te beoordelen op het geleverde werk. Mister Hippo gaat voor een 100% klant tevredenheid en wij stellen het daarom erg op prijs als u ons verteld hoe u door Mister Hippo bent geholpen. Is er iets wat toch nog verbeterd kan worden, neem dan direct contact met ons op. Mister Hippo zal u dan een gepaste oplossing bieden.